+381 665 416 415

Sertifikati specijalizacije

Sertifikati specijalizacije za hipnoterapeute
Sertifikati specijalizacije za hipnoterapeute

Newera ponovo izlazi u susret sertifikovanim profesionalcima i drugim pojedincima koji imaju želju da podignu svoju praksu i svoj biznis na potpuno novi nivo!


Postanite prepoznatljivi kao hipnoterapeut specijalizovan za određenu oblast!

Kako se na tržištu povećava broj aktivnih hipnoterapeuta (a ujedno i raste samo tržište, odnosno sve je više klijenata), logično je da u jednom momentu neko poželi da se specijalizuje za jednu određenu oblast. Tim povodom, od sada kod nas možete završiti obuku i steći poseban sertifikat specijaliste za određenu temu.

Kome je kurs namenjen?

Svim vrstama terapeuta, trenerima, savetnicima, koučevima, hipnoterapeutima, lekarima, psiholozima, psihijatrima, praktičarima alternativnih metoda itd., odnosno svima onima koji žele da terapeutski pristupe uklanjanju izvora problema kroz prošle živote.

Prvi put u regionu!
Sertifikati specijalizacije za hipnoterapeute!

Kako do ovog sertifikata?

Proces je veoma jednostavan i sastoji se iz obuke i ispita. Obuka traje oko 10 sati i na njoj objašnjavamo specifičnosti jedne specijalizacije - izabrane teme, različite pristupe u hipnoterapiji i radu sa klijentom. Obuka je za sada isključivo 1 na 1, putem Skajpa. Nakon obuke vrši se supervizija - polaznik treba da dostavi 3 (tri) studije slučajeva potpisanih od strane klijenta, a jedna od njih treba da se dostavi i u vidu snimka (audio ili video).

Zbog čega ovakvi zahtevi za sticanje ovih sertifikata?

Pa jednostavno zbog toga što želimo da specijalisti za neku temu to zaista i rade, dakle da se bave klijentima, a ne samo da ređaju diplome po zidu. To će ujedno biti i neka vrsta garancije kvaliteta naših sertifikovanih polaznika, a sigurno će i pozitivno uticati na vrednost sertifikata svih onih koji ih budu stekli.Trenutno su na raspolaganju sledeće specijalizacije:

  • - Quit smoking Specialist (Specijalista za ostavljanje pušenja),
  • - Weight loss Specialist (Specijalista za mršavljenje),
  • - Fear management Specialist (Specijalista za strahove) i
  • - Hypnotic Regression Specialist (Specijalista za regresiju).

Šta je preduslov za pohađanje ovog kursa?

Preduslov je da ste sertifikovani kao hipnoterapeut. Ukoliko to još uvek niste i želite da se obučite, pogledajte naš kurs za sticanje ovog sertifikata.

U zemljama sa razvijenom hipnoterapijom, specijalisti u određenoj oblasti imaju i do 20 puta više klijenata na tu temu u odnosu na druge hipnoterapeute!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za kurseve specijalizacije, pišite nam.

Kurs specijalizacija za ostavljanje pušenja
Prijavite se za kurs
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne