+381 665 416 415

Hipnotička relaksacija

Relaksirajte se uz pomoć hipnoze
Totalna relaksacija
specijalni hipnotički program

Unapredite svoj život relaksirajući se
Jer to je VAŠ život!

Živeti pod stresom i stalnom napetošću je kao nositi gust oblak oko sebe, spreman da svakog momenta eksplodira u nevreme. Napetost donosi glavobolje, migrene i druga neželjena stanja i zato je od izuzetne važnosti da se s vremena na vreme relaksiramo, opustimo mišiće i dozvolimo normalnu cirkulaciju kroz naše telo.

Opustite svoj um i svoje telo uz naš hipnotički audio zapis. Ponekad je mišićna napetost jedina prepreka za srećan i udoban život i ovaj audio će vam pomoći da tu prepreku savladate.

Vodićemo vas kroz potpuno opuštanje tela i uma, uz predivnu meditativnu muziku iz pozadine, u komforno i zdravo stanje čitavog vašeg bića.

I ne samo da ćemo vam dati alate za vođenje zdravijeg života, već ćemo vas i trenirati da opustite i relaksirate svoje telo svaki put kada vam je to potrebno.

Verovali ili ne, postoji veliki broj ljudi koji ne znaju šta znači opustiti se. Verovatno su čitavog života sebe forsirali, ne shvatajući da je relaksacija aktivni koncept i sastavni deo životnog ciklusa organizma. Oni verovatno smatraju da je dovoljno to što im se telo opušta za vreme spavanja, a ne shvataju da će biti mnogo produktivniji ukoliko bi svoje mišiće redovno relaksirali.

Naučiti da se opustimo i relaksiramo je nešto što zahteva vežbu. Ovaj hipnotički audio će vam prirodno u tome pomoći i vodiće vas ka zdravijem i srećnijem životu kroz opuštanje, vizuelizaciju i kontrolu tela.

Siguran sam da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje zdravlje i svoj život. Poručite odmah i istog momenta ćete preuzeti MP3 audio fajl.

Ovaj hipnotički audio trening će vas za kratko vreme naučiti kako da se brzo i efikasno relaksirate - a to smanjuje napetost, pritisak i generalno popravlja raspoloženje.

Poručite odmah
Kliknite na donje dugme i bićete prebačeni na sigurnu stranicu procesora za plaćanje (Click2Pay).
Cena je izražena u dolarima i iznosi 29,97 usd.
Kupi sada!
Po uspešno izvršenom plaćanju bićete automatski preusmereni na stranicu za preuzimanje hipnotičkog audio zapisa.

Ukoliko nemate mogućnost plaćanja karticom, popunite formular i biće vam poslate instrukcije za bankarsko plaćanje.
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne
Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko HiFi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.