+381 665 416 415

Ostavite pušenje

Ostavite pušenje uz pomoć hipnoze
Ostavite pušenje uz pomoć hipnoze

Unapredite svoj život uz pomoć hipnoze
Oslobodite se navike za cigaretama

Na tržištu postoje mnogi proizvodi za odvikavanje od pušenja: flasteri, elektronske cigarete i razni, ponekad čak bizarni preparati. Ponekad je potrebno potrošiti na stotine eura kako bi se kompletirala "terapija", a da i dalje niste sigurni u krajnji rezultat, odnosno uspešnost tretmana koji koristite. Međutim, rezultat možete postići veoma brzo i veoma jeftino.

Ovaj hipnotički audio zapis ne zahteva ni mnogo vremena ni mnogo novca. On vam pomaže da savladate fizičku i emocionalnu žudnju za cigaretama i na taj način vam pomaže da ubrzate proces odvikavanja od pušenja. Oslobađajući se ove navike, dozvolićete sebi da povratite kontrolu nad svojim zdravljem i svojim finansijama.

Klasična hipnoterapeutska seansa za ostavljanje cigareta košta 30 do 50 EUR i potrebno je najmanje 4 seanse da bi se postigao rezultat, odnosno prestanete da pušite, ali vi sve to isto sada dobijate za samo delić te cene!

Koristeći ovaj program pokrenućete snagu volje za koju niste ni znali da je posedujete. Ukoliko redovno budete slušali ovaj audio zapis, prijatno ćete biti iznenađeni kada primetite da vaša želja za cigaretama iz dana u dan nestaje, sve dok se u potpunosti ne oslobodite ove navike i prestanete da pušite. Vi se niste rodili kao pušač i zbog toga nema potrebe da to i dalje budete.

Ovaj proizvod slobodno možete da koristite i uz neke druge preparate, kao što su nikotinski flasteri, iako će raditi potpuno efikasno i bez njih, zato što se u praksi pokazalo da su hipnotički audio zapisi sasvim dovoljni za odvikavanje od pušenja.

Siguran sam da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje zdravlje i svoj život. Poručite odmah i istog momenta ćete preuzeti MP3 audio fajl.

Ostavljanje pušenja uz pomoć hipnoze je visoko efikasna i pre svega potpuno zdrava metoda! Procenat uspešnosti je preko 90%

Poručite odmah
Kliknite na donje dugme i bićete prebačeni na sigurnu stranicu procesora za plaćanje (PayPal).
Cena je izražena u eurima i iznosi 37 Eur.
Po uspešno izvršenom plaćanju bićete automatski preusmereni na stranicu za preuzimanje hipnotičkog audio zapisa.

Ukoliko nemate mogućnost plaćanja karticom, popunite formular i biće vam poslate instrukcije za bankarsko plaćanje.
Prijava na naše novosti (ukoliko ne želite da dobijate informacije, izaberite "Ne"): Da Ne
Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko HiFi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.