Najsavremenija terapeutska metoda

Univerzalna i efikasna metoda koja može da se primeni za veliki broj problema i koju može da radi svaki terapeut.

Kontaktirajte nas Vidi detalje

100% autentično

Potpuno nova metoda iz "radionice" Marija Kržića koja kombinuje "Solution focused brief therapy", NLP i principe hipnoterapije.

Savremena saznanja

Metoda se oslanja na savremena saznanja o pravoj snazi sugestije kao i prevazilaženju prepreka u klasičnoj terapeutskoj praksi.

Univerzalni pristup

Mogućnost primene na različite teme i različite klijente bez potrebe za individualnim prilagođavanjem.

Proces

Sve se završava u tri seanse

01

Priprema klijenta

Definisanje cilja terapije, podizanje entuzijazma i vere u uspeh, priprema za terapeutski deo.

02

Osnovno čišćenje

Pronalaženje i uklanjanje različitih uzroka neželjenog ponašanja.

03

Zatvaranje procesa

Dostizanje cilja, obezbeđivanje neophodnih resursa i programiranje za buduće uspehe.

Upoznajte Complete Restoration Therapytm

Marijo Kržić, autor i trener

Ova metoda je direktan rezultat svega onog što sam radio dugi niz godina: 30 godina iskustva sa hipnozom, 20 godina iskustva sa NLP-om, više od 20 godina u radu sa ljudima, istraživanju i razvoju novih saznanja i tehnika, 7 napisanih knjiga, veliki broj održanih kurseva i gomila članaka u novinama, časopisima i tako dalje..

Ono za čime sam tragao bila je brza i efikasna univerzalna metoda koja može da se primeni za veliki broj problema, a koju će moći da radi svaki terapeut. CRT je upravo to: ova terapija se izvodi u 3 seanse dan za danom i ne zahteva posebno predznanje terapeuta zato što se može (maltene) naučiti i izvoditi "napamet", nezavisno od toga šta je problem koji muči klijenta.

Pogledajte video za više detalja
Primena

CRT pomaže kod sledećih tema

Depresija i anksioznost

Depresija, anksioznost, manjak samopouzdanja... sve su to posledice loših događaja i negativnih iskustava. CRT vam pomaže da se očistite od uticaja prethodnih trauma kako biste buduće odluke i postupke donosili i radili u skladu sa svojim željama umesto kao posledice prošlosti.

Strahovi i nesigurnost

Nebitno da li su vaši strahovi opravdani ili iracionalni, CRT će vas odvesti do samog izvora i pomoći vam da ih se oslobodite, ali bez potrebe za suočavanjem i ponovnim proživljavanjem prošlosti.

Dečiji problemi

CRT je odličan za rad sa mladima, jer oni uživaju da se igraju sa vizuelizacijom. Deca često ne mogu razumeti uzroke svojih problema, ali kroz igru i simboliku mogu se suočiti sa njima i osloboditi ih se, a to je upravo ono što im pruža CRT.

Međuljudski odnosi

Problemi u komunikaciji, stidljivost, manjak samopoštovanja, pa isto tako i nestrpljivost, netrpeljivost, nedostatak razumevanja i mnoge druge teme su tipični obrasci ponašanja koje CRT briše kao gumicom.

Personalni problemi

Nezadovoljstvo samim sobom, kontrola besa, lične sposobnosti i performanse, samopouzdanje, emocionalni problemi, kao i lično unapređenje bilo koje vrste je nešto gde se CRT efikasno primenjuje za brze i trajne promene.

Dostizanje ciljeva

Šta god da je pred vama: novi početak ili trenutni izazovi, projekti ili ciljevi bilo koje vrste, CRT ne samo da će vam pomoći da „programirate“ sebe na pravi način, već i da obezbedite neophodne resurse kako unutrašnje, tako i spoljašnje.

Svedočanstva

Zadovoljni terapeuti i klijenti

Kursevi i cena

Obuka za CRT praktičara se sastoji iz sledećih kurseva:

297 /sniženo sa €500 Modul 1 - CRT osnova

Trajanje 12 sati

 • Uvod u CRT
 • CRT filozofija
 • CRT osnove
 • Osnovna CRT seansa
 • Povezivanje sa drugim metodama

Ovaj modul nije dovoljan za izvođenje kompletne CRT terapije. Sadrži osnove i prvu seansu i posebno je zanimljiv praktikantima drugih terapeutskih metoda koji uz pomoć CRT-a mogu da unaprede svoj rad.

Detalji...
297 /sniženo sa €500 Modul 2 - CRT terapija

Trajanje 12 sati

 • Neophodna predznanja
 • Napomene za sam proces
 • Seansa 2: čišćenje uzroka
 • Seansa 3: programiranje za budućnost

Ovim modulon se kompletira CRT proces, nakon kojeg će polaznici biti potpuno obučeni za primenu CRT terapije na svojim klijentima kroz tri seanse predviđene programom. Polaganje za sertifikat je moguće nakon kompletiranja modula 1 i 2.

Detalji...
197 /sniženo sa €297 Radionica - CRT kroz hipnozu

Trajanje 8 sati

 • Neophodna predznanja
 • Specifičnost teme
 • CRT kroz hipnoterapiju
 • Varijacije i mogućnost prilagođavanja

Ovaj kurs je zamena za klasičnu CRT metodu. Obučava polaznike za izvođenje hipnotičke seanse po CRT principima. Kao neophodno predznanje zahteva poznavanje hipnoze.

Detalji...

Nakon savladanih kurseva i položenog ispita stiče se sertifikat CRT praktičara.

Javite se i raspitajte za detalje!