Komentari čitalaca knjiga:
"Snaga je u nama, "Koraci do uspeha" i
"Tehnike podsvesne komunikacije"

"Čestitke za knjigu. Pročitao sam je i odlična je, obavezno javite kada nova bude u knjižarama!"

"Čitam "Snagu" i oduševljavam se. Iako mi je tema jako dobro poznata, način na koji si je približio manje upućenima je jednostano savršen! Svaka tvrdnja potkrepljena je lako razumljivim primerom. Nekoliko puta dnevno je otvaram i vraćam se da mi se svaka misao ureže duboko u podsvest!"

"Čitam po nekoliko knjiga odjednom. Spremala sam se za “veliko spremanje” po lući i rekoh hajde da prelistam “Snagu”, pošto mi je ona bila na redu za čitanje narednih dana. I onda sam posle nekoliko sati shvatila da sam se potpuno “zakucala” i da sam je prosto progutala. Fantastična je!"

"Definitivno si postao moj omiljeni autor po svim kriterijumima."

"
Knjiga je divna, divna, divna..."

"Knjiga je divna. Par puta me tako lepo pozitivno zašamarala, neke sam stvari sebi potvrdila i bila ponosna što ih baš tako radim... Jako lepo sročeno."

"
Knjiga se čita u dahu, inspiriše i tera na razmišljanje"

"
Mogu da kažem da je knjiga fantastična. Uzela sam je u ruke samo da prelistam a onda se „zalepila“. Knjige ovakve i slične tematike ispred imena pisca obično imaju skraćenicu (dr,mag,prof…) i možda je to razlog što mogu da budu „teške“, pune preopširnih, zbunjujućih teza i termina koji se moraju pročitati i više puta da bi se shvatili. Za razliku od njih ova knjiga je pisana lakim, pitkim stilom, lako je razumljiva, čita se u dahu."

"Mogu da ti kažem da sam pročitao obe tvoje knjige, tako su jednostavno i razumljivo napisane a ipak efikasne. Najbliže poređenje bi bilo sa pronalaskom točka - tako jednostavan a efikasan poput tvojih knjiga...Samo ga se trebalo setiti i naravno primeniti, zar ne?"

"
Najviše mi se dopalo to što nisi pričao svojevrsne moderne bajke ili modernizovanu verziju Čarobnjaka iz Oza. I to je sve u redu, ali nekako ne stvara utisak da i sami možemo ikada doživeti slično iskustvo kao likovi iz bajki i nekako se uvek čini nedostižnim. Zato tvoju knjigu izdvajam ispred svih drugih."

"Ne upoređujem tvoju sa drugim knjigama iz bilo kog drugog razloga osim iz razloga što ja kao čitalac mogu da osjetim koliko sam čitanjem nečega dobila. Pa iako možda ne bi trebalo, bilo mi je potrebno objašnjenje koje sam dobila čitanjem tvoje knjige. Potrudio si se da objasniš i to na način da posmatraš čitaoca kao sebi ravnog, s tim što ti imaš neku informaciju koju sam čitalac nema, i ti je samo prenosiš."

"
Ovo je komentar pasioniranog čitaoca i svima bih preporučila da pročitaju „Korake do uspeha“ uz napomenu da je ova knjiga prirodni nastavak prethodne “Snaga je u nama“ i za bolje razumevanje treba ih pročitati obe. Svaka čast!"

"
Ovo je pravi lajf kučing vodič!"

"
Poštovani g-dine, vašu knjigu sam kupio prije par dana. Kratko, jasno, precizno, upotrebljivo i očito od čovjeka koji je praktičar i koristi i zna to o šemu piše. Svaka čast, oduševili ste me sa ovom knjigom..."

"Priznajem da mi je vaša knjiga 'otvorila' oči što se tiče nekih stvari, uočio sam mnogo stvari za koje sam do sada mislio da su nemoguće, ali posle ove knjige... snaga je u nama, tj. MENI."

"Pročitao sam par knjiga na ovu temu i uglavnom je svuda isto. Uopšteno se polemiše o tome kako ljudi funkcionišu uz preporuke kako da se ophodimo jedni prema drugima, a ne daju se konktertne i snažne tehnike. Čitanjem vaše knjige počeo sam da gledam na stvari iz drugačijeg ugla i došao do znanja koje ima neograničenu primenu."

"Pročitao sam Vašu knjigu 'Snaga je u nama' i impresioniran sam. Pre svega lakoćom sa kojom se tekst čita, veoma je jednostavan a prodoran. Inače, zanima me psihologija od uvek, tako da sam pročitao nekoliko knjiga iz ovog žanra, ali vaša se definitivno izdvaja od ostalih.

"Što se knjige tiče, mogu samo reći : svaka čast! To mislim ozbiljno, najiskrenije i bez i najmanje želje da laskam. Po informacijama i svemu ostalom što sam pročitala u njoj, ovu knjigu smatram najboljom od svih koje sam do sada pročitala a slične su tematike. Osim što se oseća da si uneo dušu u pisanje iste, knjiga pruža toliko informacija kojih nema u drugima. Možda su, i najvjerovatnije, pisane sa istim ciljem, ali ovo je prva u kojoj sam imala osećaj da se autor obraća kao čovek čoveku, koji mu prenosi nešto što mu može pomoći, a da to istovremeno dopunjava informacijama koje su i zanimljive i korisne i koje na kraju krajeva nude objašnjenje."

"Sve ovo o čemu pišete je perfektno. Svaka šast, savršen miks tehnika koje su praktične i rade."

"Sve pohvale autoru zato što je ovakve informacije gotovo nemoguće naći na domaćem tržištu."

"Većina nas koji smo čitali i svakodnevno čitamo tvoje knjige znamo koliko su dragocene, konkretne i inspirišuće... hvala ti na energiji i vremenu koje si uložio da bi ugledale svetlost dana i objasnile vrhovni princip..."

"Za mene je sklop “Tehnika Podsvesne Komunikacije” i “Snage u nama” jedan čudesan revelation!"

Zahvaljujem se svima koji nam pišete! Marijo Kržić

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...