Pomozite sebi uz pomoć hipnoze

Hipnotički audio/mp3 zapisi

 

Trenutno se u našoj ponudi nalaze sledeći proizvodi:

Izgubite kilograme - mršavite uz pomoć hipnoze

Smanjite kilograme uz pomoć hipnoze

 

Pogrešan način ishrane, loša hrana i navika da se emocije smiruju jelom, dovele su do toga da polovina čovečanstva danas nosi teret u vidu viška kilograma. Rezultat možete postići veoma brzo i veoma jeftino i što je najbitnije uz promenu karaktera i navika, zahvaljujući čemu se kilogrami neće "vraćati". Klikni za detalje.

Odvikavanje od cigareta - ostavite pišenje pomoću hipnoze

Ostavite pušenje uz pomoć hipnoze 

Na tržištu postoje mnogi proizvodi za odvikavanje od pušenja: flasteri, elektronske cigarete i razni, ponekad čak bizarni preparati. Ponekad je potrebno potrošiti na stotine eura kako bi se kompletirala "terapija", a da i dalje niste sigurni u krajnji rezultat, odnosno uspešnost tretmana koji koristite. Međutim, rezultat možete postići veoma brzo i veoma jeftino. Klikni za detalje.

Totalna relaksacija - hipnotički audio mp3

Predstavljamo vam Totalnu Relaksaciju 

Verovali ili ne, postoji veliki broj ljudi koji ne znaju šta znači opustiti se. Verovatno su čitavog života sebe forsirali, ne shvatajući da je relaksacija aktivni koncept i sastavni deo životnog ciklusa organizma. Oni verovatno smatraju da je dovoljno to što im se telo opušta za vreme spavanja, a ne shvataju da će biti mnogo produktivniji ukoliko bi svoje mišiće redovno relaksirali. Klikni za detalje.

10 minuta sna

BESPLATNO - 10 minuta sna 

Mnogi su čuli za hipnozu ali do sada nisu imali priliku da je iskuse. Ovo je POTPUNO BESPLATAN hipnotički audio zapis koji od nas dobijate na poklon. Traje samo 10 minuta i njegov cilj je da zameni sat vremena spavanja. Klikni za detalje.

 

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...