Ostavite pušenje

Hipnotički audio zapis

 

   

Na tržištu postoje mnogi proizvodi za odvikavanje od pušenja: flasteri, elektronske cigarete i razni, ponekad čak bizarni preparati. Ponekad je potrebno potrošiti na stotine eura kako bi se kompletirala "terapija", a da i dalje niste sigurni u krajnji rezultat, odnosno uspešnost tretmana koji koristite. Međutim, rezultat možete postići veoma brzo i veoma jeftino.

Ostavite pušenje uz pomoć hipnoze
 

Ovaj hipnotički audio  zapis ne zahteva ni mnogo vremena ni mnogo novca. On vam pomaže da savladate fizičku i emocionalnu žudnju za cigaretama i na taj način vam pomaže da ubrzate proces odvikavanja od pušenja. Oslobađajući se ove navike, dozvolićete sebi da povratite kontrolu nad svojim zdravljem i svojim finansijama.
Klasična hipnoterapeutska seansa za ostavljanje cigareta košta 30 do 50 EUR i potrebno je najmanje 4 seanse da bi se postigao rezultat, odnosno prestanete da pušite, ali vi sve to isto sada dobijate za samo delić te cene!
Odvikavanje od cigareta - ostavite pišenje pomoću hipnoze

Koristeći ovaj program pokrenućete snagu volje za koju niste ni znali da je posedujete. Ukoliko redovno budete slušali ovaj audio zapis, prijatno ćete biti iznenađeni kada primetite da vaša želja za cigaretama iz dana u dan nestaje, sve dok se u potpunosti ne oslobodite ove navike i prestanete da pušite. Vi se niste rodili kao pušač i zbog toga nema potrebe da to i dalje budete.

Ovaj proizvod slobodno možete da koristite i uz neke druge preparate, kao što su nikotinski flasteri, iako će raditi potpuno efikasno i bez njih, zato što se u praksi pokazalo da su hipnotički audio zapisi sasvim dovoljni za odvikavanje od pušenja.

 

Unapredite svoj život uz pomoć hipnoze

Oslobodite se navike za cigaretama

OSTAVITE PUŠENJE

Hipnotički audio zapis

 

Iskoristite ovu ponudu, zato što je ova
specijalna cena
pripremljena samo za vas i platite

Samo 19,97 EUR!
 
(odnosno 2397 dinara)


Plaćanje karticom (PayPal):


Plaćanje bankarskom uplatom
(za poručioce iz Srbije ili Hrvatske):

 
 SVA POLJA SU OBAVEZNA!

 Ime i prezime:    

 Puna adresa:     

 Grad, pošta, država: 

 Telefon:       

 E-mail adresa:    
 
 Prijava na     Da
 email listu:    Ne
 
           

Siguran sam da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku da unapredite svoje zdravlje i svoj život.
Poručite odmah i istog momenta ćete preuzeti MP3 audio fajl.

Ostavite pušenje - hipnotički audio zapis
Veličina datoteke: 50 MB
Format zapisa: mp3/audio
Trajanje: 27 minuta

Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko Hi Fi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.

   

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...