10 minuta sna

Besplatan hipnotički audio zapis

 

   

Mnogi su čuli za hipnozu ali do sada nisu imali priliku da je iskuse. Hipnotički audio zapisi predstavljaju hipnozu bez hipnoterapeuta, to su audio seanse koje pomažu da se prevaziđu neki životni problemi. Efekat ovakvih audio snimaka je gotovo isto kao i kod tretmana "uživo", s tom prednošću da ih možete slušati kad hoćete i koliko hoćete.

Predstavljamo vam 10 minuta sna


 
Ovo je POTPUNO BESPLATAN hipnotički audio zapis koji od nas dobijate na poklon. Traje samo 10 minuta i njegov cilj je da zameni sat vremena spavanja.
Kada ste umorni i kada vam se prispava, a iz nekog razloga je potrebno da ostanete budni, ovaj audio snimak će vam za deset minuta relaksirati i telo i um, kao da ste sat vremena spavali dubokim snom. Ovaj tekst je koristila američka vojska kako bi vojska na frontu povratila energiju i budnost i prilagođen je za koriščenje u svakodnevnim životnim situacijama.
10 minuta sna - hipnotički audio mp3

 

Dovoljno je da popunite donji formular i preuzmete mp3 audio.

 
 POLJE OZNAČENO ZVEZDICOM (*) JE OBAVEZNO!

 Ime i prezime:  

 E-mail adresa:*  

 Prijava na email listu: Da
             Ne

 Kako ste nas 
 pronašli:     


           

Važna napomena: Ovo je HIPNOTIČKI AUDIO ZAPIS i ne preporučuje se njegovo korišćenje odnosno slušanje ukoliko vozite ili radite, jer ulaskom u hipnotičko stanje u tim situacijama možete izazvati nesreću i povrediti sebe ili druge.

Veličina datoteke: 18,3 MB
Format zapisa: mp3
Trajanje: 10 minuta

Za slušanje na računaru vam je potreban bilo koji audio plejer (kao što su Windows Media Player, WinAmp i slično.), a za slušanje preko Hi Fi opreme bilo koji uređaj koji podržava mp3 audio zapis.

   

U fokusu, aktuelno, novo

WEBMASTERI
Zaradite preko Websajta
prodajom naše e-knjige.  Detalji...